Dags att sälja bil i Stockholm

Alla som försökt sälja bil i Stockholm vet att det krävs engagemang. Vill man göra det, ta reda på vad som krävs innan för att få ett bra pris. En annan lösning är att sälja bilen via bilfirma.

Det kan inte vara så svårt, eller hur? Lägga ut en annons på Blocket, fixa till den lite. Sedan kommer kunderna att stå på rad och mobilen gå varm. Absolut, om man har tur.

Ska man sälja bilen själv är det bra att vara lite påläst. Kontrollera var bilen ligger i pris på marknaden. Gärna få den värderad av en verkstad eller bilfirma. Ska det vara budgivning eller försäljning vid sagda pris?

Andra praktiska saker som är bra att göra är en service för att veta bilens status, städa den och sätta ut annonser både online och i tidningar.

Ett enklare sätt att sälja bilen i Stockholm

För den som inte känner att kunskapen räcker till, eller inte har tid att lägga ner på alla detaljer, finns ett enkelt sätt att sälja bil i Stockholm.

Hitta en bilfirma som köper bilar. På många firmor lämnar man in bilen. Deras verkstad går igenom den och ger sedan det pris de är villiga att betala. Det brukar oftast ligga på bilens marknadsvärde. Man kan välja att tacka ja om det känns bra. Sedan är det bara att ta betalt och åka hem. Resten tar bilfirman hand om. Smidigare än så kan det knappast bli. Vilket av alternativen väljer du?