Ta hand om personalen, miljön och kunderna

Vill du ta hand om din personal lite extra? Är miljön något du värnar om och som du vill vara med om att förbättra? Slå två flugor i en smäll genom att ge personalen möjlighet att ladda sina bilar.

En laddstation för företag är inte en utgift, eller något som du gör för att visa att du har ett modernt företag. Om du tänker lite bredare så kan du se hur det är ett sätt att ta hand om din personal. Visa din personal att du bryr dig om dem genom att erbjuda en möjlighet att gå hem för dagen, i fulladdade bilar.
Kunderna då? De kommer känna sig extra välkomna när du kan låta dem ladda upp bilarna under tiden som ni har ett möte eller äter lunch. Som grädde på moset gör du också miljön en tjänst, när du möjliggör för fler att skaffa elbilar och hybrider.

Bli ett populärt företag

Ibland är det inte produkten eller tjänsten som är det som lockar kunder. Det är inte heller att du råkar ha ett märke som känns exklusivt eller som har fått rätt marknadsföring. För kunder och personal kan det vara något sådant som att ni är ett företag som är lite vänligare, lite mer omhändertagande och visar att ni bryr er så där lite extra. Det kan vara en laddstation som faktiskt gör att det är till er som kunderna kör, istället för till konkurrenten. Mervärdet som avgör vem som vinner.