Skitig bil? Besök en biltvätt för att rädda Stockholm

Har du glömt vilken färg din bil har? Lämnar den lerspår efter sig på gatan? Då är det dags för en biltvätt för att rädda Stockholm från en potentiell miljökatastrof.

Har du den senaste tiden undrat hur smutsig en bil egentligen kan bli? Ibland kan det verka som att det pågår ett experiment för att undersöka hur tjockt smutslager som kan byggas på bilens kaross innan det till slut lossnar av sig självt. Kanske är du själv involverad i den typen av experiment?

När du inte ens kan närma dig bakluckan utan att själv bli smutsig är det verkligen dags att tvätta bilen. Att bara lämna den på gatan i Stockholm och hoppas på regn är inte ett alternativ. Om du har låtit det gå så här långt krävs det kraftfulla åtgärder.

Rädda miljön genom att besöka en biltvätt

Om du fortfarande läser är det troligt att din bil är så smutsig att den skulle kunna orsaka en miljökatastrof om den hamnar i ett vattendrag. Du skulle högst sannolikt få en varning från Länsstyrelsen om du placerar den för nära en dagvattenbrunn. Att helt enkelt spola av den på din uppfart är inte tillräckligt.

Nej, du behöver faktiskt lämna in den hos en professionell biltvätt i Stockholm. Där utgör din bil ingen risk för hälsa eller miljö när du försöker avlägsna smutsen. Du kommer säkerligen att bli förvånad över hur ren din bil kan bli. Den kanske till och med inte har den färg du tidigare trott.

Publicerat den
Kategoriserat som Bilar