Intensivkurs i Stockholm – för de som inte tagit körkort som unga

Om du missade att ta körkort när du var 18 år så kan du med fördel gå en intensivkurs i Stockholm. Då behöver du inte ta så mycket tid från annat i livet.

Om man missade att ta körkort när man var i 18-årsåldern så kan det vara lite svårt att få till det senare i livet. När man har fullt upp med jobb, hem och barn så är det inte så enkelt att hitta de där timmarna för övningskörning på bilskola med någon slags regelbundenhet. Det blir lätt att man skjuter på det och tänker att så småningom ska man nog hitta tiden. När livet lugnat ned sig.

Tyvärr blir livet sällan så lugnt förrän det känns alldeles för sent att ta körkort. Och dessutom så är det förmodligen nu man skulle behöva det som bäst. Att ha bil och kunna köra kan verkligen underlätta vardagens pussel.

Hitta några dagar för en intensivkurs

Om du bor i eller i närheten av Stockholm och du känner igen dig i detta så ska du få ett tips. Du kan gå en intensivkurs! Om du har en viss form av erfarenhet av att köra bil sedan tidigare så kan det räcka med endast 5 dagar för en sådan kurs. Annars får du kanske räkna med upp till 14 dagar.

Båda fallen är i alla fall väsentligt mycket kortare än den tid man normalt sett får lägga för att bli redo för teoriprov och uppkörning. Säkert kan du hitta tiden att klämma in en intensivkurs. Som anställd har du ju faktiskt semesterdagar att ta till om inte annat.

Publicerat den
Kategoriserat som Körkort