Bråttom att sälja bil på Lidingö

Livet kan ta oväntade vändningar som gör att man behöver agera snabbt. Som när Lena skulle lämna Lidingö och det blev dags att sälja sin bil omgående.

Lena hade alltid varit intresserad av politik och tidigt gett sig in i den med energi och åsikter. Hon hade fått spännande uppdrag inom partiet och livet var fantastiskt. Många trodde att hon inom en nära framtid skulle sitta i regering och styra landet. Men Lena hade helt andra drömmar.

Hennes mål var att arbeta i EU:s högsäte. Hon var mycket målmedveten men denna typen av jobb växte inte på träd och det var många som ville ha dessa tjänster så kraven var enormt höga. Lena gjorde allt för att inte försvinna i mängden, hon skulle nå sina mål.

Ansökningar hade gjorts men de var generella och hon kunde få svar längre fram eller så fick hon det inte. Under tiden strävade hon på. Så en dag låg det ett kuvert likt alla andra i brevlådan. Hon öppnade det snabbt och insåg att det var förfrågan om intervju. Hjälp, tänk om hon fick jobbet, då behövde hon sälja bilen snabbt, hur skulle det gå?

Sälja bilen snabbt på Lidingö

Givetvis tackade hon ja till att komma på jobbintervjun och fick flyga ner redan följande vecka. Innan hon satt på hemvändande plan hade hon fått jobbet och redan börjat planera flytten. Nu var hon tacksam att hon hade en hyresrätt som det räckte att hon sa upp. Sedan behövde hon bara magasinera sakerna.

Hon hade fått tips om en firma där hon kunde få bilen värderad och kunde sedan sälja sin bil på Lidingö utan att behöva lägga ner en massa jobb. Skulle hon sälja den själv behövde hon minst tvätta den in- och utvändigt. Helst också ta den till en verkstad och fixa lite småfel för att få bättre betalt. 

Företaget värderade bilen. Hon hade redan tänkt ut en summa hon ville ha och hade räknat med allt det hon inte behövde göra och annonserna hon inte behövde betala. Erbjudandet hon fick var bättre än väntat så hon tackade ja. Det var en sak ur världen.

Läs mer information om bilförsäljning på Lidingö på webbsida: säljabillidingö.se

Publicerat den
Kategoriserat som Bilar